4 DIY Bryllup ideer

4 DIY Bryllup ideer til at sætte et personligt præg på jeres store dag

Bryllupper skal gerne afspejle brudeparret, som skal giftes i både stil og ånd. Fra blomsterdekorationer anrettet på bordene til invitationer til bryllupsinvitationerne, som I sender ud til gæsterne.

Gør-det-selv bryllupper er en populær trend, som mange brudepar følger til at sætte deres særlige præg på brylluppet.

Hvordan kan I sammen sætte jeres kreative præg på den store dag? Læs med og find masser af inspiration til at skabe det bryllup, I sammen drømmer om.

1. Design jeres egne DIY bryllupsinvitationer og bordkort

Uanset om I holder bryllup på budget eller stiller op med det store bryllupsbal, er der altid steder, hvor I kan spare på omkostninger og tilvælge mere personlige veje til bryllupsoplevelsen.

Invitationer er isæt et område, hvor I kan gå kreativt til værks og introducere jeres gæster for den kommende bryllupsstil. Vælger I at lave invitationerne fra bunden er det stadig vigtigt at jeres invitationer fremstår professionelle og charmerende.

Hvis I vælger at designe invitationerne digitalt, bør i udrustet med en printer, der kan levere en ordentlig kvalitet eller vælge at finde et trykkeri for en god kvalitet .

Er I villige til at udforske alternative former for invitationer og bordkort kan træ, stof eller blomster give jeres invitationer og bordkort et mere rustikt og levende præg. Skal I invitere et mindre antal gæster, kan unikke bordkortdesign, ​servietter​ og ​tallerkener​ give jeres gæster en særlig oplevelse. Er I klar på at gå ultra kreativt til værks, kan I give jer i kast med hjemmemalet motiver, ​spraymaling​ og illustrationer.

Find inspiration i farver og stil blandt forskellige kombinationer af bryllupsinvitationer og bordkort lige her:

bordkort bryllup

2. Arrangere dine bryllupsblomster som en professionel blomsterdekoratør

Blomster bærer en stor del af stilen for jeres bryllup. Så hvad er bedre end at kunne designe dekorationer fra bunden? Hvis ikke du har den store erfaring med at anrette blomster, er der heldigvis meget hjælp at finde. Lær at lave de blomster anretninger, som du lige præcis drømmer om.

For at du kan lave dekorationen er der tre ting du skal have in mente. Det første er udtrykket for dine dekorationer.

Er du til mange farver? Eller foretrækker bløde pasteller og masser af naturgrønt?

Når du har besluttet dig for hvilken palette din bryllups skal arrangeres i, skal du vælge hvilke blomster, som du skal bruge. Der kan være stor forskel på omkostningen af forskellige blomster. Fx. er roser ofte dyrer end end tulipaner.

Gør dig gerne realistiske forhåbninger om, hvad dit bryllupsbudget skal være. Når blomster og farvevalg er på plads, kan du give dig i kast med anretningen.

I denne korte video, kan du finde inspiration til, hvordan du bygger en blomsterbuket op fra bunden – trin for trin:

3. Lav jeres egen photobooth til at forevige bryllupsminderne

Hvad er sjovere end at kunne se tilbage på alle de dejlige oplevelser I havde til jeres bryllup. Et bryllup er fyldt af indtryk og oplevelser. Gør gæsterne en aktiv del af bryllupsminderne, og installer en DIY fotostation.

Sådan kan dine gæster i løbet af dagen og aftenen tage billeder, som kan gemmes til fotoalbummet. Hvis du vil gøre det ekstra sjovt for dine gæste, kan du anlægge en selfie station med polaroid kamera, gæstebog, tudser og klistermærker.

Overlad billedtagningen til dine gæster. De sjove billeder kan gæsterne sætte ind i et gæsteblog og frit dekorere med klistermærker, ​effektmaling og glitterstøv​ samt skrive søde og sjove hilsner.

Skal billederne være ekstra sjove og skøre, kan I anskaffe eller selv lave forskellige klæd-ud effekter, som parykker, papiroverskæg og sjove hatte.

photobooth

4. Bryllups bucketliste fra dine venner og familie

Hvor skal jeres næste store eventyr tage jer hen som par? Når bryllupsrusen er overstået kan hverdagslivet pludselig virke som en hård kontrast til de særlige festligheder. Men blot fordi bryllupsfesten ende, behøver morskaben ikke at slutte.

I forberedelsen til brylluppet kan I lave jeres egen ‘Bucket list’ – en liste over ideer og ting, som I som par skal kaste jer over i årene efter jeres bryllup. Det sjove ved denne kreative bucket liste er, at det er jeres gæste som får mulighed for at inspirerer jer til nye oplevelser.

Til selve stationen kan du finde en fin træspand eller æske, en kurv med papirkort, kuglepenne og et fint skilt, hvor du kort og fint forklarer gæsterne, hvad de skal gøre.

Du kan fx. ​printe din egen plakat​ med ordene “Bucket-liste for bruden og gommen – oplevelser til en hel livstid”.

Til selve brylluppet må dine gæste gå kreativt til værks og fylde spanden med udfyldte papirsedler, som fører jer nye og spændende steder hen som nygift ægtepar.

Læs flere artikler:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.