5 gode grunde til et børnefrit bryllup

Dette indhold er sponsoreret  

Bryllupsdagen er en af de lykkeligste dage i en persons liv. Det er en dag, hvor man fejrer kærligheden og alt det som medfølger. Det er dagen, hvor man siger ja til den person, som man elsker allermest og underskriver en kontrakt, som skal vare resten af livet. Det er en dag af glæde, og bryllupsfesten skal afspejle dette. Der er mange beslutninger som skal tages, når det kommer til bryllupsfesten og en af disse er hvorvidt børn skal være med. Børn kan være en fantastisk tilføjelse til et smukt bryllup, men der er også visse fordele ved ikke at invitere børn til festen. I denne artikel vil man kunne læse om fem af disse. 

For at kunne invitere til et børnefrit bryllup skal børnene kunne blive passet, og her kan privat børnepasning være en stor fordel, for at sikre at gæsterne kan få deres små børn passet, mens de forældrene er til fest.  

Menuen kan få frit spil 

indhold

Uanset hvor meget folk siger, at det er jeres fest og det hele er op til brudeparret, ønsker man altid at tilgodese alle. Det er en af de helt store forhindringer og udfordringer ved at holde en fest for mange mennesker. Man ønsker aldrig at nogen skal føle sig udenfor eller ikke have den bedste tid. Derfor er det svært at skulle tage højde for børn, når det kommer til menuen. Uanset om man indfører børnemenu eller lader dem få af voksen-menuen vil der opstå problemer med allergener, smagsløge og andre ting, som medfølger når børn er til festen. Menuen er utrolig svær når det kommer til børn.  

En af de gode grunde til at lade børnene blive hjemme til festen er at menuen kan få frit spil. Man kan stadig ikke tilfredsstille alle, men mængden af personer, som har kræsne smagsløg er blevet begrænset. Man ved også, at når børnene ikke kan lide menuen vil det påvirke de voksne, da de skal sørge for at barnet får noget mad. Derfor er menuen i bedre hænder, når børnene ikke skal med til bryllupsfesten

De voksne kan få frit spil

En af fordelene ved at lade børnene blive hjemme er at de voksne kan være mere afslappet og få en rigtig fest. Det siger måske sig selv, men den primære årsag til at ingen børn til et bryllup er fordi, at de voksne kan få en fri-aften. Forældrene tager afsted uden børn, som sikkert bliver passet derhjemme af bedsteforældre eller en babysitter, frigør dem til at holde en fest og efterlade hverdagens problemer derhjemme og slå sig løs.


Det giver mulighed for at festen kan udvikle sig til et andet niveau, og man ikke behøver at sikre at børnene er okay inden man tager en øl mere. 

Overnatninger bliver en del nemmere 

Noget af det mest fantastiske ved bryllupper er at det samler to personer venner og familie fra langt tilbage til en stor fest, hvor alle kan nyde hinanden og den kærlighed som brylluppet afspejler. Dette gør også, at gæsterne ofte kommer langvejs fra og derfor skal have overnatninger et sted lokalt for at kunne være med til hele festen. Det har bare vist sig, at det er nemmere at finde overnatninger – og billigere – hvis man ikke har børn med. 

Når overnatningen er på plads er det også meget nemmere for forældrene at slå sig løs til brylluppet – hvilket gælder begge parter. Når ingen af dem skal tænke på at køre en lang vej hjem om natten kan begge parter slå sig løs og have en fest. 

Børn er ikke vigtige for dagen 

Det kan lyde kynisk, men børn er ikke vigtige for den store dag. Når det kommer til et bryllup bidrager børn ikke til ret meget, når det kommer til festen eller dagen. Der er altid mulighed for at de kan skinne og give festen noget liv, men i langt de største tilfælde – som de andre gode grunde har vist – har børn det med at holde festens deltagere tilbage. Det gør det meget nemmere at planlægge et bryllup uden børn, og det er på mange måder problematisk at have dem med. 

Børn er desværre bare ikke essentielle for at dagen bliver fantastisk. 

Tænk godt og grundigt over det 

Artiklen har kun fremstillet fordele ved ikke at medtage børn til brylluppet, og det allervigtigste råd til dem som arrangerer brylluppet er, at tænke godt og grundigt over det. Hvad er det for et bryllup I ønsker at have og hvordan opnår man bedst det? Det bedste bryllup er ikke det som alle andre vil have, men det som man selv gerne vil have. Hvis det betyder børn, så skal børnene med. Hvis det betyder druk, fest til langt ud på natten og ekstravagent og eksperimentel menu – så er børnene måske ikke den bedste ide. Det er bare vigtigt, at man lytter til sig selv.

2 Replies to “5 gode grunde til et børnefrit bryllup”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.