Bryllup i Indien

Dette er et lille afsnit om bryllupper i Indien

Dette er et lille afsnit om bryllupper i Indien. Indiske bryllupper er et af de smukkeste og farverigeste bryllupper i verden. I Amerika og Europa er man vant til meget unikke, elegante bryllupper med hvide farver overalt. I Indien er det meget anderledes. De elsker farver og de elsker smykker. Ved indiske bryllupper er alt anderledes. Deres bryllupper slutter ikke efter en enkelt dag. De har forskellige ceremonier flere dage før det aktuelle bryllup.

Tøjstilen

Kvinderne har for det meste sari på. Sari er en nederdel med et kæmpestort tørklæde, som de binder rundt omkring kroppen på en utrolig elegant måde. Mændene går klædt i lange tunikaer med stramme bukser i samme farver.

Bruden har altid en lengha på, som er en nederdel fyldt med sten, for det meste i røde/orange farver. Der er altid en top, i samme farver og design. Et stort, næsten gennemsigtigt tørklæde også fyldt med en masse smukke dekorationer. Bruden har smykker efter smykker, lag på lag, som hun får i gaver fra begge familier.

Det er altid brudens familie, der sørger for brylluppet

Det er altid brudens familie, der sørger for brylluppet, økonomisk, derfor ønsker mange indiske familier ikke piger, fordi det koster dem mange penge. Normalt er det altid bruden i vesten, alle kigger efter, ved ankomsten. Men ved indiske bryllupper holdes brylluppet for det meste i brudens hus, så bruden venter klar med gæsterne på brudgommen og hans familie. Når brudgommen kommer, kommer han ridene på en hvid hest med hans familie og venner foran ham, dansende med høj musik omkring dem.

Den første dag, mødes familierne og brudeparret

Den første dag, mødes familierne og brudeparret sammen med en indisk præst, for at starte bryllupsceremonien. Den anden dag, er det henna ceremonien. Her mødes familierne og vennerne, der skabes venskab imellem dem, og der danses hele natten, samt bruden får smukke henna tatoveringer på hænder og fødder.

Den sidste dag er den egentlige ceremoni, hvor brudeparret bliver viet, og bruden bliver taget hjem af brudgommen og hans familie. Ved denne ceremoni skal brudgommen putte et rødt pulver på brudens hårlinje. Der gives en speciel halskæde til bruden som symboliserer, at hun nu er en gift kvinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.