Guide: Bryllupsgaver til det aktive brudepar

Det er dejligt at være gæst til et bryllup. Her fejrer du to menneskers kærlighed til hinanden med fest, god mad, smukke taler og dans til den lyse morgen.

Der er dog en udfordring, der dukker op, når invitationen dumper ned i brevsprækken: Hvad skal du give i bryllupsgave?

Der var engang, hvor man gav brudeparret udstyr til deres nye fælles hjem i gave. Men i dag bor de fleste brudepar allerede sammen, før de bliver gift. Derfor har de fleste også styr på diverse køkkengadgets og Royal Copenhagen-porcelæn, så det kan du ikke give.

I dag skal du være mere kreativ og finde gaver, der tager udgangspunkt i brudeparrets interesser og liv.

Hvis parret er glade for træning, motion og action, bliver det helt sikkert glade for gaver, der gør det lettere at dyrke deres hobbyer.

Her kommer derfor en guide til fem slags gaver, du kan give til det aktive brudepar.

bryllup og gavererne

1. Matchende pulsure

indhold

Er brudeparret typerne, der træner op til en ironman eller nøjes med spinninghold i fitteren eller løbeture rundt i byen? Uanset deres niveau er et pulsure et godt redskab til at nå sine træningsmål. ​Pulsure​ måler hjerterytmen og pulsen, så man hele tiden føler, hvor intenst man træner. Og ikke mindst om man bliver bedre, hurtigere og stærkere måneden efter.

Pulsure fås i mange forskellige designs og farver, så der er helt sikkert ure, der vil passe til både hans og hendes smag.

2. Gode cykler til byen og landevejen

Jeg er så glad for min cykel, sang Povl Kjøller engang, og er brudeparret dem, der ikke har tålmodighed til at vente på offentlig transport eller bilkøer, vil de helst sikkert blive glade for et par gode ​cykler​. Her kommer man fra A-B og får pulsen op samtidig.

3. Vandrestøvler til ham og hende

Vandring er de seneste år blevet en folkesport. Danskerne valfarter til Spanien for at gå den verdenskendte Camino eller de tager til Møn for at gå den lidt mindre kendte Camønoen.
Er brudeparret også hoppet med på bølgen? Så har de brug for et par gode ​vandrestøvler​, der støtter deres ankler og får dem til at stå godt fast på underlaget.

4. Tracksuits – og de behøver ikke matche

Det aktive par skal ikke kun have det rigtige udstyr, de skal også have det rigtige tøj på. Her er det derfor oplagt at give dem hver sit ​tracksuit​. Tracksuits havde nogle år væk fra modebilledet, men er i dag super trendy både til hverdag og træning. Du kan vælge at give det nyslåede ægtepar det samme sæt eller give dem et i hver sin farve og mønster.

5. Godt regntøj til våde dage

Det er sandt, hvad de siger. Der findes nemlig ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning. Men hvis man bor i Danmark kræver det alligevel en varieret garderobe, der kan matche vejret mange luner. For at brudeparret ikke bliver holdt tilbage, når himlen åbner sine sluser, kan du give dem hver et godt sæt regntøj. Både jakke og bukser. Det vil de helst sikkert sætte pris på.

Guide: Bryllupsgaver til det aktive brudepar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.