Hvor digitalt er jeres bryllup?

Hvor digitalt er jeres bryllup? Vores hverdag bliver mere og mere digitalt. Det gør vores bryllupper også.

Men hvor digitalt, vil du gerne have dit eget bryllup, skal være?

I denne artikel kommer vi med tre anbefalinger til, hvordan I får et mere digitalt bryllup. De er rangeret fra den letteste løsning til den mest komplekse.

Brug for en bryllupsfotograf i KBH?

Bryllup

Har I styr på WiFi til bryllupsfesten?

Ikke alle steder har lige godt WiFi. Mange vælger derfor at bruge deres egne mobiltelefoner som WiFi-hotspots for de mange gæster.

Hvis I ikke er forberedte, kan det dog føre til en noget højere mobilregning, som ikke nødvendigvis indgår som en post på jeres bryllupsbudget. Det er derfor ofte en god idé at gennemgå familiens mobilforbrug inden – og måske købe lidt ekstra data op til selve brylluppet. 

Du kan læse mere her om, hvordan du finder ud af hvilken familiepakke, der egner sig bedst til jer.

Har I en bryllupshjemmeside?

En bryllupshjemmeside er et vidunderligt værktøj for alle brudepar. 

Det hjælper jer med at koordinere med jeres gæster, er altid lige ved hånden og giver jer mulighed for udsende vigtige opdateringer, hvis programmet har ændret sig lige op til bryllupsdagen.

Fordelen ved en bryllupshjemmeside er, at I kan dele alt, som gæsterne har brug for at vide. Det kan blandt andet være jeres bryllupsønsker, ruten til bryllupsfesten, menuen, kontaktoplysninger til toastmasteren og meget andet. I kan også løbende opdatere listen, hvis der sker pludselige ændringer.

En ny hjemmeside kun designet til jeres bryllup kan lyde af meget, især hvis I ikke har bygget en hjemmeside før. Men heldigvis er der mange hjemmesideudbydere – både betalte og gratis løsninger – som har en masse skabeloner specifikt for bryllupshjemmesider. Det behøver derfor ikke taget meget mere end en time eller to at få en flot og nyttig side op og køre.

Dygtig fotograf til bryllup i Østjylland

Skal I livestreame jeres bryllup?

Har I bryllupsgæster, som bor i udlandet og derfor ikke kan deltage i brylluppet?

Så kan I overveje at livestreame jeres bryllup. Hvor digitalt er jeres bryllup?

Dette er en af de mere teknisk krævende digitale løsninger. Men hvis I har familie langvejsfra, som ikke har mulighed for ellers at deltage i brylluppet, kan det være en god mulighed.

Når I skal livestreame jeres bryllup, skal I blandt andet tage stilling til hvilken videoplatform, der egner sig bedst til jeres behov. Zoom, Skype, FaceTime, Google Hangout og Facebook Live har nemlig alle deres styrker og svagheder. Så prøv dem lidt af, inden I tager den endelige beslutning.

Dygtige bryllupsfotografer fra hele Danmark

Sikkerhed er en anden vigtig overvejelse. 

Nogle af videoplatformene (blandt andet Zoom) er tidligere blevet kritiseret for deres lemfældige behandling af deres brugeres data. Hvis gæsterne befinder sig i et land med mere internetcensur såsom Kina, kan det også være værd for dem at investere i en VPN. Det står for virtuelt privat netværk, og er et nyttigt værktøj, hvis I streamer på en platform, som ellers er blokeret i det pågældende land. Hvis I er i tvivl om hvilken VPN-tjeneste, I vil anbefale jeres gæster, kan du læse mere om de forskellige udbydere her.

One Reply to “Hvor digitalt er jeres bryllup?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.